1. |
Re: re: kenyersutogep (mind) |
14 sor |
(cikkei) |
2. |
re: szalicil E szam (mind) |
13 sor |
(cikkei) |
3. |
hazi kenyersutes (mind) |
10 sor |
(cikkei) |
4. |
re: szalicil E szam (mind) |
6 sor |
(cikkei) |
5. |
kenyersutogep (mind) |
20 sor |
(cikkei) |
6. |
Re: *** HIX KONYHA *** #1685 (mind) |
11 sor |
(cikkei) |
|
+ - | Re: re: kenyersutogep (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
>Ezt a forumot olvasgattad mar? Itt is talalsz sok
>hasznos infot. Index >> Fórum >> Konyhaasztal >>
>Mindennapi kenyerünk
Igen, nehany napja nekialltam kiolvasni az egeszet,
leginkabb azert, hogy a kulonbozo markakrol szolo
velemenyeket lassam. Kozben persze szorgalmasan
gyujtogetem a recepteket is. Elmeletben mar nagyon profi
vagyok, bar meg van boven olvasnivalo. Nagyon hosszu a
topic es dolgozni is kell neha ;))))
Judit
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: 194.88.59.10)
|
+ - | re: szalicil E szam (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
> Felado :
> Konkretan a szalicilet nem talalom,talan Zitanak lesz jobb listaja.
Kedves Eva, koszi a bizalmat. :-) En sem talaltam a szalicilt. Ugy tudtam,
hogy ez "hivatalosan" natrium-szalicilat, de igy egyetlen listaban sem
talaltam. Ezen a ket helyen lattam viszonylag megbizhato listat az E
2...-vel kezdodo tartositoszerekrol, de itt sem szerepel. A masik listan
azt mondtak, talan azert, mert mar nem szabad hasznalni. (??) Gyari
keszitmenyekben valoban nem hasznaljak, de zacskoban meg siman lehet kapni...
Itt a ket link:
http://www.hazipatika.hu/tools/enum?group=3
http://www.sulinet.hu/tart/ncikk/aa/0/5289/start2.htm
|
+ - | hazi kenyersutes (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Sziasztok!
Nekunk meg nincs kenyersutonk, de szorgosan raktarozom magamban a hasznos
informaciokat. :-)
Egy masik listan tobbek altal kiprobalt modszer, hogy 2-3 db hejaban fott,
attort krumplit tesznek a kenyertesztaba. Tovabb friss marad, nem szarad
ki, finom foszlos lesz a kenyer.
sziasztok,
Zita
|
+ - | re: szalicil E szam (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
De leginkabb, vagy meginkabb olvasd el ezt is:
http://web.interware.hu/frenzy/E_anyagok/e_anyagok.html
Valoban okos, es sokoldalu tajekoztato. Mindenkinek ajanlom.
Gyuri
|
+ - | kenyersutogep (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Eleinte en is a kenyersutogep ellensege voltam, eppen azert, mert inkabb
kalacsizueket sutott benne anyukam.
Karacsonykor kolcsonkertem tole, es most en kiserletezgetek vele:-)))
Az a tapasztalatom, hogy a legjobb kenyerek, amik tenyleg kenyerizuek
lesznek, akkor sikerulnek, ha teszek bele kovaszport is, szaritott
kovaszport, es keverem a rozslisztet a buzaliszttel. Bele egy kis komeny,
lenmag, mez es kenyerfuszer, es szuper lesz a kenyer:-))))
A mienk 75 dekasat tud sutni, miutan keszen lesz, egybol kiveszem a
formabol, akkor a heja is ropogos marad, a formaban hagyva megpuhul.
Volt hogy ket es fel napig is ettuk, nem lett semmi baja.
Szerintem is mindenkinek maganak kell kikiserletezgetni a kenyereket, mert
rengeteg mindentol fugg a siker, es foleg a geptol magatol.
A magokra vigyazni kell, tul sokat nem szabad belerakni, egy ismerosunknek
nagy valoszinuseg szerint a magok tuladagolasa miatt romlott el.
Nagy elony, hogy lehet hasznalni csak dagasztasra is.
udv
Vica
|
+ - | Re: *** HIX KONYHA *** #1685 (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
> Szoval en nagyon szeretem es elvezem a sutogetest es az allando
> friss kenyerillatot a lakasban. :)
Vannak bevált kenyérsütőben sütött receptjeim, ha érdekel írjál magánba.
--
Üdvözlettel: Juhász Árpád akinek Képeslap Múzeuma van Hegyfalun
s szívesen fogadja a megunt szemétbedobásba szánt képeslapokat.
Nézd meg az interneten a "kepeslap.genezis.hu"-t!!!
|
|