Sziasztok!
Fiatal koramban Balatonon voltam uttoro taborban, a legjobb langost a to parton
sutootek. Szeretnek egy receptet a langos elokeszitesre.
Kosszi;
Nagy Viki
Montreal, Canada
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: modemcable114.44-203-24.mtl.mc.videotron.ca)
|
Sziasztok!
A #1569, #1570 -es szam meg a mai napig nem erkezett meg hozzam, nem
tudom, miert es emiatt a kerdesekre sem tudtam reagalni. Valoszinuleg
a ketto kozul valamelyikben olvashattatok a recepteket, es mivel
hozzam nem jutottak el meg a visszajelzesek sem, azert kuldtem el
ujra a recepteket.
Elnezeseteket kerem.
Agi
____________________________________________________________________
Miert fizetsz az internetert? Korlatlan, ingyenes internet hozzaferes a FreeSta
rttol.
Probald ki most! http://www.freestart.hu
|
Sziasztok!
Nem biztos, hogy a borjuhushoz, de fasirtba, darálthusba
- kakukkfu, juhsajt nagyon finom. Most probaltam ki, es nagyon finom. A gomboco
lás,prezlizes,budos olajszag helyett a mar befuszerezett masszat folpackon el k
ellett kb.40X40-es lappa simitani, ra kellett morzsolni a juhsajtot, a folpack
segitsegevel feltekerni, pastetom formaban felig megsutni, akkor beboritani bac
on szeletettek, es keszre sutni.
Illatos,zamatos,szaftos,finom.
- a gorog husgolyoba menta van apritva, az olajban pedig fahejrud is van sutve,
ettol teljesen mas az ize,
- indiai husgolyoba gyomber, gharam massala, orolt romai komeny es koriander,ci
lantro valo.
|
Zoltannak:
A fasirtot legjobb hagyomanyosan izesiteni: so, bors, pirospaprika,
hagyma, fokhagyma. Ha teszel bele meg egy pici mustart, esetleg egy
csepp Piros aranyat, meg nem rontod el nagyon. De ne is gondolj
mindenfele manapsag "divatos" fuszerekre, az ilyesmi csak arthat.
Udv
Istvan
http://kifozde.try.hu
|