Sziasztok!
Emilia kerdesere:
>Hat ez meg mifele? Vagyis mibol van pontosabban?
A pontos meghatarozasa az, hogy novenyi cukraszati hab - cukrozott
tejszinpotlo.
Novenyi zsiradek, viz, cukor es keves vaniliaaroma van benne.
>>A profi cukraszok is szinte mar csak ilyet hasznalnak.
>Itt (szerencsere) nem. ;-)
Hat azert ne legy abban olyan biztos. :-)))) Nem Mo-on talaltak ki,
"nyugatrol" gyuruzott be hozzank. Ez konkretan olasz termek, de a kfele
szupermarketek mar evek ota tele vannak olyan kesz (sprays) habokkal, amik
ugyanezt tartalmazzak, csak mar hab formajaban.
A szomszedom az Atrium Hyattban cukrasz, en tole tudtam meg, hogy letezik
ilyesmi egyaltalan. Csak akkor meg boltban nem lehetett kapni. Amiota mar
lehet, azota tudok szuper jo Fekete-erdo tortat csinalni.
Lehet, hogy a kis cukraszdak meg hagyomanyosan igazi tejszinhabbal
dolgoznak, de azoknak se eri meg nagyon. Par ora alatt osszeesik a hab (ha
egyaltalan fel lehet verni), megsavanyodik.
Az meg kulon jo, hogy a tejerzekenyek is elvezhetik. :-)
Zita
|
Hello ,
Irjatok legyszi salata-, salataontet recepteket, esetleg ezzel
kapcsolatos lelohelyet a net-en.
Koszi.
Best regards,
Suto Zoli
mailto:
|