Kedveskeim!
Eddig jobbara, csak olvasoja voltam a Konyha-nak, de most segitsegre van
szuksegem.
Mert en bizony a fejembe vettem, hogy csulkot fogok grillezni, csak nem tudom,
hogy kezdejek hozza.
Nem tudom, hogy pacoljam es ugy sussem meg, vagy elofozzem es utanna grillezzem
.
A grillezeshez ket eszkoz is rendelkezesre all:
1. Faszenes motorral hajtott forgatos grill
2. Villannyal mukodo, akar ket grill csirke sutesere alkalmas forgatos
szerkezet.
Tehat, odaig eljutottam, hogy fogom megsutni, de nem tudom az elokeszuleteket:
-pacolas,
-fuszerezes,
-elofozes, stb.
A nemeteknel - ismereteim szerint - nagy hagyomanya van a csulok
sorkorcsolyakent valo finomabbnal finomabb felhasznalasara. Esetleg nem tud
valaki kisegiteni egy - ket jo recepttel.
Koszonettel es udvozlettel:
Csopi
|
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy az amerikai receptekben használt cup,
tablespoon és egyéb mértékegységek dkg-ra vagy ml-re átfordítva mennyit
jelentenek?
Nagyon sok jó muffin receptet találtam, de jó volna a mennyiségeket is
magyarosítani, nem csak egyszerűen lefordítani.
Úgy tudom, hogy ők speciális mérőkanalakat használnak, de ezekhez nem
tudok hozzájutni. Ha valaki tudja, hogy ezeket hol lehet beszerezni,
akkor kérem, hogy írja meg!
Cserébe fordítás után elküldöm a recepteket! :-)))
Üdv: Ivett
|