Szia,
Wednesday, June 16, 2004, 9:10:48 AM, you wrote:
JG> Szia! Azt nem írtad, hogy mekkora átmérőjű a luk, de mondjuk olasz-szárazté
szta gyártó nem lehet? Egyéb ötletem, receptem sajnos nincs.
Eddig egyedül Te reagáltál! :-(
A külső méret 30 mm, tehát kb. akkora, mint a kolbásztöltőé, a belső kb. 20
mm. Ebből jó vastag olasz tészta lenne. Egyébként én ilyen méretben csak a
cukrászdákban néha kapható habrollót ismerem, de tudomásom szerint annak a
tésztáját egy kisebb nyujtófára felcsavarva készítik.
Üdv István mailto:
|
Szevasztok, amióta jelentkeztem új receptek kerültek ki a Főzőcske
oldalamra:
Hideg tejszínes eperleves,
Hideg joghurtleves (bolgár),
Imqarrun fil-forn (máltai recept) ami sült makaróni
Csikós chili (saját recept)
Sprotnis palacsinta (feleségem találmánya de én készítettem el!)
Üdv mindenkinek:
István
www.szekelyistvan.hu
|