Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1028
Copyright (C) HIX
2001-12-05
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 RE: pizzaszosz (mind)  19 sor     (cikkei)
2 Kokusztej (mind)  12 sor     (cikkei)

+ - RE: pizzaszosz (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Kedves Szilvi!

Az alabbi pofonegyszeru szoszt szoktam elkesziteni kifott tesztahoz es
pizzahoz is. Pizzahoz kicsit surubbre fozom. 

Egy fej aprora vagott hagymat dinsztelj meg, dobj ra egy doboznyi konzerv
hamozott paradicsomot aprora vagva, a levevel egyutt. (Nyaron termeszetesen
friss paradicsombol kell kesziteni.)  Kb. 10 percig rottyantsd ossze, majd
tegyel bele egy kis konzerv suritett paradicsomot. Meg egy picit fozd, majd
fuszerezd izles szerinti mennyisegu oreganoval, bazsalikommal (nyaron
erdemes frisset hasznalnai ezekbol is), es legalabb 2 gerezd zuzott
fokhagymaval. Garantalt siker. :-) 

Ha ebbe keversz piritott daralthust, maris ujabb "sugo"-d, azaz
tesztaonteted  van. De lehet sonkaval, gombaval, zoldsegekkel is kombinalni.


sziasztok,
Zita
+ - Kokusztej (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

> Felado :  [International] irta:

>Kinai boltban jartamban meglattam a polcon a konzervdobozban,
>keletrol atszallitott kokusztejet. Melyiket erdemes venni, es milyen >finomsag
ot lehet belole kesziteni? 

Elotte lotyogtesd meg, es fulelj, hogy folyadek van-e benne?
Mert ugyanezen a neven arulnak "kokuszvajat" is. Nagyon finom, abbol
lehet jo Raffaellot csinalni otthon olcson. De nem _tej_. Ilyen
helyeken mindig kell ugyelni a lejarati idokre is.

Udv, Peter.

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS