Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1152
Copyright (C) HIX
2002-04-28
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 grill praktikak (mind)  25 sor     (cikkei)

+ - grill praktikak (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok konyha tunderek!

Nem mondhatom hogy szakember vagyok benne, de probaltunk mar tobszor
megbirkozni a feladattal.
Szerintem minden gyumolcs finom ami nem tul puha, persze a hejja
nelkul. Pl. alma, körte, banán, szilva (hejastol, de mag nelkul!)...
Mi a zoldsegeket is szeretjuk grillezni. A burgonyat hajaba fozom majd
felebe vagva alufoliaba  csomagolom es ugy dobom a parazsba (hejjastol
fogyaszthato!), a nyers hagyma is finom igy . A paprika, hagyma,
paradicsom, fott burgonya karikak pedig a grillen sutve finomak. A
burgonyat ha megsult vajjal, martasal, sulthus zsirral izesithetem
meg.
A hust soval, borssal, fokhagymaval, mustarral, esetleg vegetaval vagy
fuszer soval pacolom. Tehetek a pácba voros/lila hagyma karikakat, es
olajjal leontve hagyom allni. Szarnyasok husa puhabb ha sutes elott
tejben hagyom allni. Tapasztalatom szerint egy ejszakat.
Koretnek illenek hozza a hidegtalak pl: francia - krumpli - kukorica -
hagyma salata...
Friss zoldseg salatak is a grill parti "alkatreszei".
Kulonbozo martasok is finomak hozza mint, tartar - besamel ...
Ja es a friss kenyer szeleteket se kene elfelejteni. A finom ropogos
friss epp ugy illik hozza mint a nehany napos a grillen piritva.

Roviden ennyi!
Udv: Zitus

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS