Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1607
Copyright (C) HIX
2003-10-17
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 re: Re: gesztenyepure kerdes recept valasz (mind)  18 sor     (cikkei)
2 re: Marcipan (mind)  9 sor     (cikkei)

+ - re: Re: gesztenyepure kerdes recept valasz (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Gesztenyepure recept:

Hozzavalok:
- Gesztenye
- Rum
- Tejszinhab

A gesztenyeket egyenkent villaval megszurjuk, es egy fazek hideg vizben 
feltesszuk fozni. Addig fozzuk, amig puha nem lesz. Akkor levesszuk, 
leontjuk a fozovizet, es a gesztenyeket meghamozzuk. A belso, szoros 
hejat is le kell szedni lehetoleg.
Ezutan villaval osszetorjuk a gesztenyeket egy talban, hozzakeverunk egy 
kis rumot (csak keveset, az iz kedveert), aztan johet a talalas:
kis talkaba egy kis kupac tejszinhabot halmozunk ( 1/2 - 1 tojasnyi 
mennyiseget), es a gesztenyemasszat krumplinyomoba rakva, ranyomunk 
annyit, hogy elfedje a tejszinhabot. Kesz.
Nagyon szeretem.
Gyuri
+ - re: Marcipan (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Szia Agi,

Bocsanat a kesoi valaszert.
Lehet rajta puhitani gyurassal, nem kell nedves kez, sotttt, nem is
szabad, mert akkor csak ragadni fog :)
meleg kez kell hozza, es gyurni, gyurni
igy puhulni fog

Cintia

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS