Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1475
Copyright (C) HIX
2003-04-20
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 Sajtos maj (mind)  24 sor     (cikkei)

+ - Sajtos maj (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

4 db csirkemaj, 2 evokanal reszelt sajt 
(ementali jelegu), 1 tojas, 2 evokanal 
liszt, 1 dl tej, so, orolt bors, olaj a 
suteshez.

A csirkemajat lisztben megforgatjuk. A 
tojast a tejjel elverjuk, megsozzuk, 
megborsozzuk. A majakat eloszor a 
tejbe, majd a reszelt sajtba forgatjuk, ezt 
megismeteljuk. Bo olajban sargasbarnara 
sutjuk. Ugyeljunk arra, hogy nehogy 
megegjen a sajt, mert a maj keseru lesz.

Forras: 
http://www.holgyforum.hu/otthon.asp?tid=
12&stid=69&newsid=12620


Ennek kapcsan lenn egy kerdesem:
A majat miert kell a tejbe forgatni?
Ez csak a csirke v. minden majra igaz?

Koszonom: Robi (aki fozni tanul, es 
egesz jol halad:-)

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS