Sziasztok!
Abszolut egyetertek az elottem szolokkal :-), ha igazi friss borjuhust
vettel, akkor nem szabad, hogy ragos legyen.
A nalunk becsi szeletkent tisztelt rantotthus hazaja igazabol Olaszorszag,
ott "cotoletta alla milanese" a neve. Fele vaj - fele olaj keverekben
sutik. Allitolag ettol lesz jo omlos. Meg nem probaltam igy elkesziteni, de
ettem ilyet, es tenyleg finom volt. :-)
At 02:40 2003. 08. 16. CEST, Zem wrote:
>Ha a hus jo minosegu, semmikeppen sem lehet szaraz,
>de van egy trukk erre: meg panirozas elott kb 1-1,5
>orara tejbe szoktak aztatni.
Regebben a vendeglosok igy "keszitettek" serteskarajbol a borjuhust. :-((
Karajt mindig lehetett kapni, es joval olcsobb volt, mint a borju.
sziasztok,
Zita
|