Tudom, hogy valoszinuleg uj korszakot nyitok a bunko
hozzaszolasok teren a konyha ujsagban, de lenne egy
tiszteletteljes keresem. Tiszteljuk meg azzal (kozosen) Arany
Janos es edesanyaink es edesapaink nyelvet, hogy a recept az NE
legyen reci. OK? Az uborka ne legyen ubi, toji stb. Hagyjuk
meg a degeneralodast az angol nyelvnek, es apoljuk, ne csak
oseink etkeinek receptjeit, de azt a nyelvet is, amely kiallta a
torok, a nemet es az orosz elnyomas napjait. Segitsetek, hogy ne
a nyegleseg oltaran verezzen el!
Ja es mellesleg szemoldokrancolast es labrazast kapok az ilyen
gugyoges szavaktol. Ennel jobban mar csak azt szeretem, amikor a
TV-ben bemondjak, hogy: egyenlore nem epitik meg a metrot. Erre
azt mondom, hogy egyenlore nem is tudnak, mert meg senki nem
mondta meg, hogy MIVEL legyen egyenlo...
Bocs a kozjatekert.
BR, WW
|
"Felado : Robika
Most kuldom az ugynevezett NUTELLA vagy nalunk EUROKREM recijet:
AZ eredmenyekbol varom a kostolot:
-20 kanal lisztet megporkolni
-2,5 dl tej (eleg 1dl-is)
-0,5 kg cukor
-5 vanilias cukor"
Elnezest a buta kerdesekert, de szerencsetlen kezdo vagyok:
1. Hogyan kell lisztet porkolni? Es 20 milyen kanal?
2. Milyen "5" vanilias cukor? Kanal(milyen kanal), dkg, etc?
Koszonettel,
gergo
> ----------------------------------------------------------------
Get your free email from AltaVista at http://altavista.iname.com
|
>Felado : [United States]
>> Itt a
>> Ez nem az a szaraz por alaku, de majd meglatod :
>> Jobb mint az igazi. :-)
>Igazi vegeta izure ugy lehet csinalni, hogy hozzadaralsz egy csomo lestya'n
>levelet. Ez adja a vegeta jellegzetes izet. Anelkul csak paradicsomos
zoldsegkr
>em...
>Hanna
Mi az a ,,lestya'n" level?
Robika
|