Ha jol emlekszem, volt mar egy , most en egy masikat ajanlok .
( Kiprobaltam, finom ! )
40-50 dkg eper, 2 dl vorosbor, izles szerint 10-15 dkg. cukor,
csipetnyi so, 2 dl tejfol.
8-10 szem szep epret kivalogatok es elteszem "levesbetetnek".
A tobbit kicsumazom,megmosom, lecsopogtetem es osszeturmixolom
a borral, tejfollel , 3 dl vizzel es a cukorral, soval.
Jol behutve, cseszekbe adagolva talalom, a leves tetejen a felretett
eperszemekkel.
Jo etvagyat ! Jne
|
kedves konyhasok
regi jo ismeroseim vannak koztetek - igy olvasas utjan, sot
maganba mar segitseget is kaptam toletek.
egy ismerosom tudja a kuszkusz keszitesenek fortelyait, de
olyan magatol ertetodo termeszetesseggel sorolta a
muveleteket, hogy elakadtam.
tudtok-e segiteni egy leirt recepttel
kosz, ha igen
ha nem utanajarok es en irom meg
fungemi
|